Subtitle

Estrada

Otpevaću pesmu o Marijani

Posted on July 7, 2011 at 11:55 AM

06.07.2011. 13:00

Otpevaću pesmu o Marijani

Izvor: Press

Najkontroverzniji učesnik rijalitija „Veliki brat" Nikola Nemešević, koji je sve vreme pred kamerama imao seks sa udatom Šibenčankom Marijanom Čvrljak, a potom je ostavio po završetku šoua, odlučio je da progovori za medije

On je u intervjuu za „Stori" priznao da ga Marijana više ne zanima, ali da će uprkos tome snimiti pesmu koju će posvetiti njihovim emocijama.

- Kada sam pogledao snimke, shvatio sam da je sve vreme pravila budalu od mene, dok su moje emocije bile vidljive. Razočarala me je i tu nema dalje. Bio sam svestan sve vreme u kući da ima muža i da smo izneverili svoje porodice, što nismo smeli da dozvolimo. Često sam zaboravljao da kamere postoje - rekao je Nemeš, i dodao da njegova porodica nije bila spremna na medijski pritisak i da nisu uticali na njegovu odluku da prekine romansu sa Marijanom.

- Ne obazirem se na komentare da je na mene uticala moja majka. Jedino je moj razum presudio jer sam želeo da sve vidim svojim očima po izlasku, i tako je i bilo. Da je bilo po želji mojih roditelja, ja bih ovih dana držao diplomski koncert, ne bih ni ulazio u „Velikog brata" - rekao je Nemeš, i najavio pesmu koja će biti posvećena učešću u rijalitiju.

- Spreman sam da zarad muzike zloupotrebim sećanja na svoje emocije koje su bile u kući na Košutnjaku i pretočim ih u note - istakao je Nemeš.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.