Subtitle

Estrada

Gocin prvi nastup nakon bračnog kraha

Posted on July 4, 2011 at 11:12 PM

04.07.2011. 13:00 Gocin prvi nastup nakon bračnog kraha Izvor: S Media

Goca Tržan je prvi put nakon razvoda nastupila na otvaranju jednog hipermarketa. Ono što se može primetiti je da joj je naglo skočila popularnost, čime je dokazala pravilo da nakon razvoda ili neke nezgode, zvezdama skače rejting.

Goca Tržan, je nedavno nastupila na otvaranju jednog hipermarketa, prvi put nakon razvoda. Između ostalih, voditelj Milan Kalinić se pojavio da podrži taze raspuštenicu.

Naime, iako je bio očekivan veliki broj posetilaca jer su obično na otvaranjima i najveći popusti, veliko interesovanje je vladalo baš za stolom gde je Goca neko vreme sedela sa prijateljicom. Slikanje i deljenje autograma bilo je nezaobilazno, a ono što se najčešće moglo čuti jeste da je Goca lepša nego ikad, te da se na njoj ne primećuje da proživljava jedan od najtežih perioda u životu. Sa druge strane, kad je reč o poslu, reklo bi se - po Gocu nikad bolje jer non-stop radi, što je i logično jer je poraslo interesovanje za njom zbog razvoda, a samim tim i cena nastupa je vrtoglavo skočila nagore.

Sve što proživljava Goca je imala priliku da nauči iz primera koleginice Nataše Bekvalac, koja je proces razvoda započela pre nekoliko meseci. Šteta je samo što pevačice neće moći jedna drugu da savetuju i podržavaju, i to Gocinom krivicom, jer je na jednoj dodeli nagrada isprozivala Natašu, koja je dobila priznanje za najdramatičniju priču, rekavši da ne bi volela da bude osoba koju će najviše sažaljevati. Sad, ako ih ista muka ne spoji i ne ujedini, ništa neće, jer ako je ostala bez muža, bar da pored tezgi i skoka cene nastupa dobije i novu estradnu drugaricu.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.