Subtitle

Estrada

Marijana Čvrljak: Javno sam osramotila muža

Posted on June 27, 2011 at 10:56 AM

27.06.2011. 05:00

Marijana Čvrljak: Javno sam osramotila muža i porodicu, ali bih sve opet isto uradila!

Izvor: Svet

Nakon što je sinoć proglašena za prvu žensku pobednicu takmičenja "Veliki Brat" u regionu i osvojila 104.700 evra, Marijana Čvrljak je izgledala veoma zabrinuta, kao da nije osetila nikakvo olakšanje po izlasku iz kuće. Odmah je održana i konferencija za novinare, na kojoj je Marijana delovala potpuno rastrojeno i zbunjeno.

„Ne mogu da verujem, još sam u šoku, nisam očekivala pobedu! Skromna sam, takva sam. Zbunjena sam i izgubljena, jer vas je odjednom toliko oko mene. Mislila sam da će Horvat pobediti,“ odgovorila je Marijana na prvo novinarsko pitanje.

Nakon što joj je sat vremena pre finala Nemeš preko video ekrana poručio da je bila sjajna glumica u Velikom Bratu i da je shvatio ko je ona, Marijana je ostala zatečena. „Nismo se sreli Nemeš i ja posle mog izlaska. Ne osećam se nikako, razočarana sam! On je sam odlučio o nama, ja sam htela da se borim, ali za borbu je potrebno dvoje. Sve do ove njegove predstave večeras, htela sam da budemo u vezi kad izađem,“ izjavila je Marijana i dodala da se tokom rijalitija nije nabacivala Vladimiru, te da je u pitanju bio samo bezazlen razgovor i zezancija. „Ja sam 'priznala' Nemešu da sam se zezala sa Vladimirom, iako nisam imala šta da priznam,“ naglasila je Marijana. Na konstataciju novinara da je Nemeš posle izlaska iz kuće video snimak na kome Marijana nudi Vladimiru da idu zajedno u krevet, i da je na osnovu toga shvatio da je njena ljubav prema Nemešu samo gluma, mlada Šibenčanka je odgovorila. „Tužno je ako stvarno tako misli! Ja sam mu rekla iskreno da se ništa nije dogodilo.“

Na pitanje šta će se dogoditi sa njenim brakom s obzirom da ima muža i dvogodišnju ćerku, Marijana je priznala da je nanela ogromnu štetu svojoj porodici. „Svog muža sam javno osramotila i prevarila, i sve ljude koji su bili prisutni na mom venčanju u crkvi. Zaljubila sam se u drugog muškarca, a u braku sam. Ne mislim da je to greh, jer mislim da svako treba da se ponaša onako kako oseća. Ne opravdavam svoje postupke, ali verujem u ljubav, i kada sam se udala verovala sam u ljubav. Ja sam sve radila iskreno, ali mi je žao što sam povredila ljude koji su mi bili najbitniji u životu! Samo sam htela da budem srećna,“ rekla je Marijana, i dodala da je zaboravljala da je snimaju kamere dok je imala seks sa Nemešom. „To je bila strast i ljubav. Nekad sam osećala kamere, a nekad nisam,“ izjavila je Marijana.

Pobednicu Velikog Brata je po izlasku iz kuće sa osmehom na licu sačekao otac, koji je kako kaže, uz nju. „Imala sam veliki strah od toga ko će me sačekati kada sam izašla! Sačekao me je tata i uz mene je! On mene voli, ništa mi nije zamerio, i razume me. Ja sam majka i ljubav prema svojoj ćerki ne mogu opisati i podržala bi je u svakoj njenoj odluci, i gluposti. Razumem tatine izjave u afektu, ljudi smo, i grešimo svi. Čula sam se sa porodicom, sve je super, sve je pozitivno, jedva čekam da ih vidim. Ne zameram sebi ništa, uradila bih sve isto ponovo kada bi ušla, osim razbijanja po kući, jer nisam takva osoba i to bih jedino promenila,“ zaključila je Marijana.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.