Subtitle

Estrada

Saša Popović poklonio Milici auto

Posted on June 19, 2011 at 8:26 PM

17.06.2011. 13:00 Saša Popović poklonio Milici auto Izvor: Press

Direktor „Grand produkcije" Saša Popović poklonio je automobil marke „škoda fabija" Milici Todorović, „zvezdi Granda", kao zakasneli deo nagrade koja joj je sledovala 2005. godine

Pošto je Milica u popularnom takmičenju pobedila sa samo 14 godina, „Grand produkcija" nije mogla da joj pored albuma u ovoj kući pokloni i auto, zato je Saša odlučio da to uradi sada, kada je pevačica postala punoletna.

- Milica će dobiti „škodu fabiju" kao i svi pobednici našeg takmičenja iako je zbog svojih godina morala da sačeka. Nema razloga da je izdvajam od drugih - rekao je Saša Popović.

Milicu je ovaj gest iznenadio jer se automobilu nije nadala.

- Nisam imala pojma šta mi Saša priprema i kada je izgovorio tu rečenicu, nije mi bilo dobro od iznenađenja. Presrećna sam, zaista lep gest direktora i svaka mu čast na tome. Nemam položeno, ali ću odmah upisati časove. Do tada će auto najverovatnije voziti moj dečko Rade. Sledeće sedmice preuzimam ključeve i zato sam odložila letovanje u Grčku na koje je trebalo da idem. Nisam se nadala ovom poklonu pa mi je tim više draži - kaže za Press Milica.

Finale ovogodišnjih „Zvezda Granda" zakazano je za sutra veče u Beogradskoj areni, kada će publika od osam kandidata izabrati najboljeg.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.